Co podporuje imunitu? Tento produkt má 40 benefitů pro vaše zdraví!

Snad každý z nás hledá něco osvědčeného, co podporuje imunitu. Dlouhodobě, spolehlivě a bez nějakých háčků. Vaší pozornosti by proto neměl uniknout ImuBerin:

Co podporuje imunitu? Tento produkt má 40 benefitů pro vaše zdraví!

ImuBerin podporuje imunitu několika způsoby

Tento doplněk stravy je založen na přírodních výtažcích. Díky chytře zvolenému složení se může pochlubit 40 příznivými účinky na naše zdraví – nejen na dobrou obranyschopnost. Tak širokého pole působení bylo dosaženo právě díky pestrému, ne však komplikovanému složení.

Co v ImuBerinu najdete?

Borůvky, černý bez, maliny a brusinky představují nejen zásobárnu vitamínů, ale i tzv. antokyanů. To jsou bioaktivní látky přirozeně se vyskytující v rostlinách. Pro nás jsou důležité jako obrana před volnými radikály – zjednodušeně řečeno pomáhají eliminovat škodliviny v těle. Drobné bobulovité plody pomáhají s udržením hladiny cukru v krvi, jsou skvělé na podporu trávení a pročištění vylučovací soustavy. 

Zinek je zejména v posledních letech vyzdvihován pro svůj efektivní vliv na naši obranyschopnost. Vedle toho je ale základním prvkem pro mužské zdraví a podporu prostaty, je potřebný k metabolismu živin, podporuje dobrý stav sliznic a pokožky a také napomáhá k ostrému vidění. Zinku má poměrně hodně lidí nedostatek, jelikož je ho čím dál méně i v potravinách.

Selen se v mnohém podobá zinku, a tak v ImuBerinu nemůže chybět. I on prospívá kvalitě vlasů, nehtů a pokožky. Rovněž je součástí procesu tvorby spermií a v každém případě podporuje imunitní systém. Využijeme ho i jako antioxidant.

Vitamín C a vitamín D jsou stálicí, co se doplňků stravy na podporu imunity týče. Je to naprostý základ, který by neměl chybět nikomu z nás. Vitamín C navíc pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. Podporuje tvorbu kolagenu. Vitamín D zase spolupracuje na ukládání vápníku do kostí. Potřebují ho i naše svaly a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamín C i vitamín D podporují kvalitu zubů.

Kdy začít užívat něco na imunitu?

Neexistuje žádná ideální doba – nejlepší čas je začít hned. Dobrou obranyschopnost potřebujeme po celý rok a proto doporučujeme dopřát si něco, co podporuje imunitu dlouhodobě. Může se zdát, že během léta, kdy jsou období nachlazení daleko, není doplněk stravy potřeba. Jenže on nezačne fungovat s prvním použitým kapesníkem. K tomu, aby se účinky výživových doplňků stihly projevit, jsou zapotřebí týdny či měsíce.

ImuBerin má výhodu v tom, že není pouze na imunitu. Díky zmíněnému výčtu zdravotních benefitů podpoříte s jediným přípravkem i pohybový aparát, kvalitu pokožky a vlasů či metabolismus.

Ceníme si toho, že obsahuje pouze výtažky z bobulovitého ovoce doplněné o vitamíny a minerály. 


ImuBerin balení

ImuBerin

Komplexní doplněk stravy vyvinutý podle originální norské receptury.
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...